Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

17 syyskuuta 2019

Glossybox: Beauty school


Syyskuun Glossybox saapui mulle jo oikeasti viime viikon perjantaina Postille noudettavaksi, mutta mä hain sen vasta sunnuntaina ja tänään tiistaina sain sen avattua laatikosta. Tässä nyt ei mitään kiirettä ollut, kun ihan omaksi iloksi tilaan näitä testiin. Nyt mulla tulee tän jälkeen pari Bette Boxia, joten ehkä sitten niiden jälkeen taas takaisin Glossyboxin tilaukseen.

Boksin aiheena on Beauty school, eli kauneuskoulu? Kyseessä on siis takaisin kouluun -versio ja syksy on virallisesti tulossa. Boksi vie sinut takaisin kauneusrutiineihin ja trendeihin kesän jälkeen.


Tässä kokonaisvaltainen kuva laatikon tuotteista! Näyttää ihan kivalta, joten seuraavaksi päästään katsomaan mitkä oli ne mun lempparit tästä boksista ja ne semmoset ihan kivat yllättäjät myös, sillä en kokenut, että huonoja tuotteita laatikossa olisi ollenkaan ollut!

En muista yhtäkään boksia, johon en olisi ollut tyytyväinen Glossyboxilta. Lämpimät suositteluni siis tälle kauneuslaatikolle! Tilaamalla ensimmäisen kerran tämän linkin kautta, saat boksistasi 20% alennusta ja saan hyvästä Glossykrediittejä. Sinäkin saat niitä tilaamalla boksin ja voit käyttää krediittejä uusiin tilauksiin.


Mun mieleen eniten oli nämä yllänäkyvät kaksi tuotetta. Ensimmäisenä N.A.E Idratazione -suihkugeeli 200ml koossa. Tuote on vegaaninen ja luonnonmukainen, ja sen alkuperä on italialaisessa kasvilääkinässä. Viikunan ja hibiskuukukan uutetta sisältävä suihkugeeli kosteuttaa ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tuoksutin tätä jo etukäteen ja se vaikuttaa oikein kivan tuoksuiselta, joten pian kun TBS:n saippua loppuu saadaanko tämä kokeiluun? Tuotteen arvo noin 4 € / 200 ml.

Toinen kiva tuote oli Avant Pro Prefecting Colagen Touche Eclat Primer 30ml koossa. Tuotteen luvataan olevan silkkinen kevyt, universaali meikinalusseerumi, mikä täydentää ihon ulkonäköä ja parantaa pohjaa meikille. Seerumi tekee ihosta mattapintaisen ja pehmeän tuntuisen. Pidin Avantin yövoiteesta, joten miksen tästäkään. Tämän voi ottaa "päivävoiteeksi" meikin alle käyttöön. Tuottaan huokea hinta on 95 € / 30 ml.



Kivoja tuotteita olivat myös nämäkin, mutta semmoisia jotka ei erityisesti nostattanut selkäkarvoja. Yksi ihonhoitovoide Purple Tree Miracle Balm, minkä sain itse Shea Butter -versiona. Tuote on kosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille. Kokeilin tätä käsirasvana ja se on vähän turhan rasvainen, mutta ihanan tuoksuinen. Sopii hyvin kyynerpäille, polvitaipeille ja vaikka kasvoille yöksi? Arvo 4,90 € / 25 ml.

Huulikiilto pn Pixi Beauty LipLift Max Honey Sheen -niminen tuote, se on mintun makuinen huulikiilto mikä tekee huulista täyteläiset. Tässä välissä googlasin tuotteen, sillä halusin varmistua, ja tuote siis on volumizing-huulikiilto joka tekee "turvottavaa" efektiä! Tämä meni vielä avaamattomana talteen, mutten malta odottaa että pääsen sitä kokeilemaan! Mulla on nyt Diorin Volumixing Lip Plumer käytössä ja se on ainakin todella hyvä ja eron huulilla huomaa. Tälle arvo on 17 € / 3 g.

Sain myös syksyyn sopivan tummanpunaisen kynsilakan Depend 7-day hybridilakan. Tuote on "erittäin kestävä kynsilakka" -esitteessä luki, toivottavasti se pitää paikkansa. Lakkasin heti kynnet tällä sävyllä ja se on ihanan kimmeltelevä, syvänpunainen ja syksyyn sekä jouluun sopiva sävy. Itse sävyn nimeä ei näy kortissa tai putelissa, eli värit ovat voineet vaihdella. Arvo suunnilleen 4,90 € / 5 ml.

Koko boksin arvo siis yhteensä noin 125 €!

6 kommenttia:

  1. Oi toi sheavoiversio kuulostaa myös ihanalta tossa voiteessa! Mä sain papaijan tuoksuisen ja sekin on hurjan ihana<3 Kiva kuulla, että sait ton Dependin lakan toimimaan, vaikka sen pitäisi kai vaatia kaikenmaailman kynnenpuhdistajat ja alus- ja päällyslakat samasta sarjasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti hyvä, tuo shea butter kyllä mieleen! Sanotaanko näin, ettei yhdellä kerroksella olisi toiminut kun menisemmoiseksi röpelömäiseksi. Kahdella kerroksella tarpeeksi sileähkö.

      Poista
  2. Kivannäköinen kyllä toi Glossybox :) Ehkä munkin pitäisi kokeilla tätä seuraavaksi kunhan Ihana sinän tilausjakso loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, enintään yksi boksi kuukaudessa että ehtisi myös kuluttaa nämä tavarat loppuun!

      Poista
  3. Mulla on Avantin hyaluronihapposeerumi joka on aivan ihana! Uskon että myös tämä Avantin puteeli toimii loistavasti, hinta on ainakin kohdallaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tosi hyvä ja uusi brändi jota onneksi päässyt kokeilemaan boksissa! Kiva myös kokeilla välillä luksusta :)

      Poista