Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 syyskuuta 2019

Kosmeostokset


Hei, oletteko huomanneet, että Sokoksissa ja Emotioneissa on meneillään Kauneus Kutsuu -tapahtuma? Kävin itse siellä eilen keskiviikkona ja ostin itselleni vain tarvittavia, sillä kuten normaalisti, varastoa löytyy jo ennestään. Lisäksi ostin äidilleni myös joitain tuotteita mitä hän tarvitsi, niin sain myös vähän näytteitäkin mukaan.


Aiemmin mulla on ollut kokeilussa vain yhden kerran Four Seasonin silver-kuivashampoo, mutta se taisi olla jokin erityispainos? Sitä ei näkynyt, niin päädyin ostamaan kokeiluun Biozell Professional Silver Dry Shampoon, joka oli viimeinen hyllyssään. Sopii siis hiusten muotoiluun ja suihkutetaan tyveen, mikä auttaa sitten kun tulee juurikasvua tai haluaa voimastuttaa vaikka viikonloppurientoihin hopean sävyä. Tarkemmin osaan arvioida tuotetta myöhemmin, kun sitä pääsen kokeilemaan. Tuotteen arvo noin 6,90 € / 300 ml.


Etsin myös itselleni jotain edullista ja kylmän sävyistä kulmakynää, sillä nyt käytössä oleva Lancomen kynä on erittäin lämminsävyinen. Se toki sopii kasvoihini, mutta halusin sävyn joka sopisi paremmin hopean harmaan hiuksen kanssa. Valitsin IsaDora Brow Powder Penin sävyssä 09 Taupe. En tykkää yhtään kulmakynistä, missä massaa pitää pyörittää ja se tulee kuin vahakynästä, vaan perinteinen teroitettava kynä pysyy kasvoillani parhaiten päivän ajan. Arvo noin 12,70 € / 1,1g.

Huomasin myös Lipsticklove -blogin loppuneissa tämän NYX Matte Liquid Linerin, jonka päätin sitten ostaa sen kokeiluun. Testasin tuotetta kädelle ja se vaikuttaa kuivuvan nopeasti eikä kimalla liikaa, kuten jotkin eye linerit. Toivon vain, että selviän tuon siveltimen kanssa, joka on joustava kuten Linda lupasi. Arvo noin 9,90 € / 2 ml.


Tuotenäytteinä sain Giorgio Armani Sky di Gioia edP:n sekä kaksi Biotherm Aqua Glow -emulsiota. BIothermit annan suoraan äidille käyttöön, sillä en ole ikinä ihastunut Biothermin merellisiin tai muuten vain erikoisiin tuoksuihin. Tuo tuoksu oli kyllä positiivinen yllätys ja todella raikas ja mun tyylinen tuoksu, voisin harkita ostavani sen täysikokoisena.

Lisäksi etsimme myyjän kanssa pitkään Diorin meikkivoiteista mulle sopivia sävyjä, sain kaksi testeriä mukaan kotiini jotta voin tarkistaa kumpi sävy sopii paremmin. Mulla oli aiemmin Dior Nude, mutta se on uudistunut ja halusin kokeilla jotain muuta. Foreveriä testerit ei olleet vaan mattasarjaa, josta löytyi näin kalpealle paremmin sävyjä. Katsotaan sopiiko jompi kumpi sitten paremmin mun sävyihin.

Ostoskorin hinta 29,50 €
- Kauneuspassin 20 % alennukset, kirjoituksessa mainittu normaalihinnat

4 kommenttia:

  1. Joo ton Matte Liquid Linerin sivellin on ihan superjoustava, mutta siihen kyllä oppii aika nopeesti! Tosta on myynnissä myös se vinyyliversio, mistä myös tykkään, ja se jättää just sellasen vähän kiiltävän (ei kuitenkaan glitterisen) pinnan ja toi tekee mattaa jälkeä :) Toivottavasti tykkäät tosta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä yleensä. Jos on kovin joustava pelottaa että osuessa ripsiin tai tekoripsiin lähtee niitä mustia pisaroita leviämään poskille. Pitää testata nyt viikonloppuna!

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, mitään näistä en ole itse käyttänyt. Melko edullisesti myös pääsit. Noi sokkarin alennukset on monesti tosi hyviä kun melkein aina on joku -20% kuponki millä saa hinnasta vähän pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, normaalisti seuraamalla tarjouksia ei joudu kyllä mistään liikkeestä täydellä hinnalla ostamaan :)

      Poista