Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

07 lokakuuta 2019

Loppuun käytetyt 2019 lokakuussa


Noniin ja moikka taas pitkästä aikaa! En ole ehtinyt yhtään kirjoittamaan, sillä mä muutin kuukauden vaihteessa. Nyt siis kirjoittelemaan, ja nämä kuvat tosiaan otettu vielä edellisessä asumuksessa, oli hauska ottaa pienessä kiireessä roskakori-tavaroista kuvia, että saan ne kuitenkin vielä esiteltyä blogissa. Olinhan mä näitä kovalla vaivalla kerännyt ja hamstrannut tätä postausta varten.


The Body Shop Ginger Scalp Care Conditioner (12,90 € / 250 ml): Todella voimakkaan, vähän turhankin voimakkaan, inkiväärin tuoksuinen hoitoaine. Kun yhdistää tämän inkivääri -shampooseen, joka vielä ei ole loppunut, ei voi sanoa hiusten tuoksuvan ihanille kuten TBS:n Green Tea Fuji -sarjassa. En ostaisi uudestaan.

Lóreal Elvital Dream Lengths Conditioner (3,60 € / 200 ml): Hyvä perushoitoaine joka siloittaa latvat, tuoksuu hyvälle. Hinta on edullinen, joten ostan varmasti jatkossakin Elvital -sarjan hoitoaineita.

John Frieda Frizz Ease Conditioner (10,50 € / 250 ml): Koska testeri oli vain 50 ml, en ehtinyt oikein tottumaan siihen, onko hyvä vai huono tuote kyseessä. Ei siloittanut niin paljon, neutraalin tuoksuinen.


Schwarzkopf Got2b Volumaniac Bodifying Hairspray (7,50 € / 300 ml): Aivan karkin tuoksuinen lakka, eli tätä tulee varmasti ostettua myös jatkossa jos tämän valmistusta ei vaan lopeteta. Myös tyvispray samasta sarjasta aivan ihanan tuoksuinen!

Batiste Pink Pineapple Dry Shampoo (5,90 / 200 ml): Hyviä kuivashampoita, kuten Batistet tuttuun tapaansa. Kesti hyvin mun käytössä, en kyllä huomannut suuria eroja tuoksuissa. Samaan aikaan loppui myös Batisten normaali perus kuivashampoo, mutta sitä ei tullut kuvattua.

Amika Perk Up Dry Shampoo (24,95 € / 232 ml): Tämä oli oikein ihanan tuoksuinen kuivashampoo ja pulloltaan myös kaunis. Kesti hyvin ja antoi sitä liftiä tyveen reilusti.


Eyenlip Beauty Aloe Moisture Essence Mask & Eyenlip Beauty Green Tea Moisture Essence Mask (1,80 € / kpl): Ostin nämä ihanat edulliset maskit itselleni kesällä Kärkkäiseltä ja nämä olivat hinta-laatusuhteelta aivan mun mieleeni. K-Beautyä on muutenkin kiva päästä kokeilemaan, kun siinä on vielä sitä uutuuden hohtoa meillä päin. Jos poikkean Kärkkäisellä, ostan varmasti useamman naamion kokeiluun.

Kocostar Lemon Slice Mask Sheet (3,90 € / kpl): Mun mielestä nää paloitellut naamiot on tosi kivoja, sillä ne saa asetella itse niille kuivimmille alueille vaikuttamaan (ja nämä voisi säästää esim. peräkkäisille päiville vaikka T-alueelle ja leukaan). On tullut aiemminkin ostettua näitä kokeiluun ja varmasti jatkossakin haluan näitä käyttää!


RFSU Intim Easy Shave Gel (5,95 € / 150 ml): Sain tällaisen testiin aiemmin betestä, ja sain myös äitini kappaleen käyttöön. Kaipa tämä käy hyvin bikini-alueelle sekä kainaloille, mutten koskaan raaskisi omilla rahoilla tällaista ostaa erikseen. Kyllä saippualla on aina pärjätty, eikä niitä punaisia pisteitä tule kyllä yhtään enempää niin, ainakaan itselleni. 

Cocoa Brown Tough Stuff 3-in-1 Scrub (7,95 € / 200 ml): Kiva ja todella hienoa "hiekkaa" oleva vartalokuorinta. Ainoa ongelma mulle on tämän aivan liian tropiikkinen tuoksu, en pidä yhtään. Mutta voisin ostaa uudestaan hyvän kuorintatehon puolesta.

Dove Original Deo Roll-on (2,90 € / 50 ml): Kestävä dödö, joka on mukavan miedon tuoksuinen. Koska käytän päivittäin tuoksuja, en haluaisi dödön olevan liian voimakas. Näin kaksi tuoksua riitelisi keskenään.


Essence Gel Nail Polish (2,50 € / kpl): Essencen edulliset kynsilakat on ollut oikein sopivat mun kynsilleni, sillä ne ei kulu heti pois vaan pysyvät muutaman päivän pidempäänkin. Eritoten neutraalit sävyt on näistä mieleen, mutta nyt on bokseissa tullut taas sen verran kynsilakkoja, etten osta erikseen näitä lisää.

Bayliss & Harding moisturising hand & body lotion (4,90 € / 500ml): Jonkin joululahja monipakkauksen rasva, sain vihdoinkin käytettyä loppun. Näitä en voisi suositella kyllä lahjaksi tai ostamaan itselleen, sillä laatu on heikko ja esimerkiksi saippua oli hyytelöistä.

Korres Natural Ginger Lime Body Milk (11,95 € / 200 ml): Todella ihanan tuoksuinen vartalovoide, juuri muita muistikuvia tästä ei jäänyt. Melko riittoisa vaikka oli pienikokoinen tuote.


Ziaja Natural Olive Anti-Wrinkle Cream (3,90 € / 50 ml): Todella hyvä ja melko paksu voide, sopii yövoiteeksi kuin päivävoiteeksi, jos vain laittaa ohuelti kasvoille. En kyllä näin nuorella iällä huomaa vielä eroja tuon rypyttömyyden suhteen. Jo toinen täysikokoinen tuote tuli tätä käytettyä minulle, eli on tullut ostettua siis nyt uudemman kerran.

Figs & Rouge Hydra-Activ Day Cream (33,90 € / 50 ml): Todella kiva päivävoide, tuntui hyvältä kasvoilla ja imeytyi nopeasti rasvaksi. Neutraalin tuoksuinen, voisin käyttää uudestaan, mutten omia rahojani laittaisi tuotteeseen.

Herbina Face Hoitava kasvovoide Syväkosteuttava (4,90 € / 50 ml): Normaali perusvoide, ei hämmästyttänyt erityisesti, muttei ollut huonokaan. Vähän paksumpaa rakenteeltaan, eli meni yövoiteena. Suomessa valmistettu, eli plussaa siitä Herbinan tuotteille.

Avant Skincare Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face and Eye Night Cream  (113 € / 50 ml): Todella eksklusiivinen yövoide, joka sisältää reilusti hylauronihappoa, mikä näkyy hinnassa. Käytin tätä lopputalvesta ja kevään sekä kesän alussa. Tuntui siltä, että heti levityksen jälkeen kihelmöi, vähintään uskoin vaikutukseen. Arvon puolesta en ostaisi.

Lumene VALO Bright Eyes All-in-One Silmänympärysvoide (24,50 € / 15 ml): Tavanomainen SY-voide, riittoisa eli kesti noin 6-9 kuukautta, ei ollut täysin päivittäisessä käytössä.


Love Beauty & Planet Muru Muru Butter & Rose Face Scrub (11,95 € / 125 ml): Melko voimakkaan tuoksuinen kuorinta-aine, välillä tuli semmoinen olo, kun kuorisi kasvoja hiusvärillä. En ostaisi uudestaan tuoksun puolesta, rakeet olivat isoja, eli ei kovin hyvää kuorintatehoa.

Ziaja Acai Berry Cleansing Micellar Gel with Exfoliating Effect (4,50 € / 200 ml): Hyvä kasvojen putsari, joka tuli käytettyä suihkun yhteydessä loppuun. Hienojakoisia rakeita, puhdisti ja kuori kevyesti. Ihana tuoksu ja tuttua laatua Ziajalta. Ostaisin tämän tuotteen perusteella mitä vain Berry -tuotesarjasta.

NIP+FAB Glycolic Fix Scrub (11,95 € / 75 ml): Tuote oli kemiallinen kuorinta, ei siis juurikaan rakeita. Tämä kuorintavoide tuoksui aivan lonkero-alkoholijuomalta, mikä ei ole todellakaan suosikkini. Tuli käytettyä kuitenkin alta pois.


Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide (3,95 € / 7 g): Ihan ok huulirasva, muttei mielestäni kosteuttanut tai varsinkaan erikseen hoitanut huulia kovinkaan reilusti. En ostaisi uudestaan. Mustikan tuoksu pysyi tuotteessa alkuun, mutta haihtui avaamisen jälkeen pois.

Organic Shop aloe & bamboo moisturizing face gel-mask (3 € / 75 ml): Tämä on ainoa tuote mikä meni täysikokoisena roskiin. Olen tykännyt paljon Organic Shopin toisista tuotteista, mutta tämän laatu ei vakuuttanut. Geeli oli aivan liian juoksevaa eikä se pysynyt kasvoilla kuin ohuina kerroksina.

Onkos teillä muilla omakohtaisia kokemuksia näistä tai varastossa odottamassa päivänvaloa?

2 kommenttia:

  1. Tässä oli paljonkin tuttuja tuotteita! Eyenlipin naamiot on ihania, samoin toi Korresin vartalovoide ja Ziajan molemmat tuotteet<3 Mäkään en lopulta pitänyt tosta Love Beauty & Planetin kuorinnasta. Tuoksu ei oo mun mieleen yhtään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli liian pistävä omaan makuun. Sarjan shampoo ja hoitoaine olivat kuitenkin kivat aiemmassa boksissa.

      Poista