Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 kesäkuuta 2020

Vuoden 2020 kolmannet loppuneet

Sisältää mainoslinkkejä  * 


Moikka, pitkästä aikaa! Kesän alkuun on osunut hyvät säät ja aika on mennyt ulkona nauttiessa, mutta sain vähän järjestettyä nyt kaappeja ja päätin samalla siivota seuraavan setin säästämiäni loppuneita tuotteita. Osa tuotteista ei ole kuvattavissa ja ne on esitelty heti ensimmäisessä kuvassa.

Sain aika hyvin käytettyä nyt myös tuotteita loppuun, joita olin ottanut tarkoituksella sivuun käyttääkseni ne lopullisesti pois. Vaikka tuotteet olisivat hyviä, ne eivät välttämättä toimineet minulle. Seuraavaksi esitellään 21 tuotetta jotka tulivat tiensä päähän!


Lush Snow Fairy -kiinteä suihkugeeli. mun ensimmäinen kiinteä suihkugeeli! Tämä kesti noin 3 kuukauden ajan päivittäisessä käytössä ja sopi mulla koko keholle ja myös riittävän pehmeä auttamaan sheivaamisessa. Tuoksu oli ihana, mutta tuote oli ns. liian pehmeää tai tuoretta ja lähti helposti murenemaan tai pehmenemään. Ostaisin ensikerralla eri tuoksussa, mutta pidän kyllä pulloista paljon helppouden puolesta.

Lush Ghost in the Dark -palasaippua, en ole pitkään aikaan käyttänyt palasaippuaa ja nyt kun käytin näitä vähän parempia käsintehtyjä tuotteita, halusin ne myös esitellä tässä loppuun käytetyissä. Tämä kului melko kivasti myös kolmessa kuukaudessa, tuossa keväällä käsiä tuli kyllä pestyä hieman tiuhempaan tahtiin. Tuoksu oli ihana sitrus ja hohti hauskasti pimeässä oltuaan valossa, ei jättänyt käsiä täysin kuivaksi.


TIGI BED HEAD Ego Boost * -hiuksiin jätettävä hoitoaine, tämä oli melko juoksevaa tavaraa. Kuivui hiuksissa, mutta vaati harjausta, sillä hiukset meni ns. klimppiin tämän jälkeen. Tuoksu mieto, ehkä vähän kemiallinen. Tätä oli kehuttu melko paljon, mutta itse käytin loppuun pannutusmielessä. En ostaisi toiste.

Love Beauty & Planet Muru Muru Butter & Rose -shampoo, tuli joskus yli vuosi sitten Betessä ja sain nyt viimein tämän käytettyä. Tuoksu miellyttävä ja vaahtoaa hyvin, kyllä vegaaniset ja luonnonmukaiset tuotteet voivat olla aivan yhtä hyviä kuin ne vanhanaikaiset tuotteet. Voisin ostaa uudestaan ja pullo on valmistettu kierrätysmateriaalista!

Aussie 3 Minutes Miracle Moisture * -hoitoaine hiuksille. Tämä pakkaus on mielestäni 6/5, sillä tuote on aina oikein päin, eli tuote kuluu alaspäin ja tämä tulee ulos vain puristuksen voimalla, ei mitään korkkeja avattavana. Helppo, karkin tuoksu, pehmeät hiukset! Voisin käyttää tätä ehkä jopa lopullisesti helppouden vuoksi, mutta pidän myös vaihtelusta. Kaikki suosittelut Aussien hiustuotteille!


Nivea Refreshing Cleansing Wipes *-puhistuspyyhkeet kasvoille. Poisti ehkä silmämeikin heikosti, mutta sopii hyvin pohjameikin puhdistukseen. Näitä kyllä tuli välillä jos oli viikonloppuisin liikkeellä käytettyä, joten on helpompi näitä käyttää kun kantaa mukana meikinpoistoaine-pulloa joka voisi aueta vaikka kassissa.

Vichy Normaderm -puhdistusgeeli, tämä pieni testeri saatu myös kauneusboksissa ilmeisesti. Testerin verran kun kokeilin, en huomannut kasvoilla kuivumista. Tietyllä tapaa en koe näitä itselleni sopivaksi kun iho on laajemmalta alueelta kuiva. Käytin välillä tätä alueiden puhdistukseen joissa tuli selkeästi enemmän näppyä.

Jimmy Choo Blossom * -EdP tuoksu. Tämä tuli ostettua täysin sokkona verkosta, kun mulla oli kaikki tuoksut aivan loppumassa, kuvaus kuullosti kivalle, mutta ei silti ollut ykköstuoksu, sillä meni noin 3 vuotta saada tämä käytettyä. Lopulta tämä tuoksu tulikin vähän pannutettua, sillä mulla oli kovin paljon tuoksuja rivissä omaan mieltymykseeni nähden. Tätä kyllä työkaveri kehui, joten uskon tälle löytyvän myös markkinaa!


Nivea Q10 Plus C * -kangasnaamio, hyvä perusedullinen kangasnaamio jolla saa kosteutettua kasvoja kokonaisvaltaisesti. Näin kesän tullen myös kiva, että on lisätty C-Vitamiinia joka näin aurinkoisilla keleillä tekee kasvoille hyvää.

Love Beauty & Planet Muru Muru Butter & Rose -kangasnaamio, tämä oli myös ihanan tuoksuinen ja pidin tätä kasvoilla lähes tuplan vaikutusaikaa, että sain imeytettyä kaiken mahdollisen irtoavan kasvoilleni. Loput jätin yöksi hoitamaan ihoa.

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask -silmänympärysnaamio, mitä kaunein ja ihanin naamio! Ensinnäkin silmänympärysnaamio todellakin, sillä peitti lähes koko nenä-otsa alueen. Kasvomaski oli glitterinen ja geelinen, eli viilensi myös samalla kasvoja. Jos on valmis panostamaan, tämä on hyvä hankinta!


Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub -kehonkuorinta sokeri. Tosi kiva tuote, tuoksu on ihana ja jättää ihon kosteutetun ja pehmeän oloiseksi. Tätä ostin jo toistamiseen, joten voin suositella. Huomasin myös, että tätä saa nykyisin Hobby Hallin verkkokaupasta ja heillä on myös laajemmin kuin Sokoksella eri linjoja saatavilla.

Lumene Arctic Hydra Care Hand Cream * -käsirasva, olen normaalisti melko huono käyttämään käsirasvoja, mutta tämä erikoinen ajanjakso on saanut käyttämään niin paljon enemmän käsidesiä ja pesemään käsiä joka välissä, että iho tarvitsee kosteutusta. Tämä siis kului nopeasti loppuun, kuivui melko kivasti, mutta silti hyvä ja paksu voide käsille.

The Body Shop Rich Plum Shower Gel * -suihkugeeli, tämä on ollut niinsanotusti viimejoulun Special Edition, joten tuote ei ole enää saatavilla. Tuoksu oli mielestäni kiva, mutta silti vähän erikoinen. Kaikki eivät ehkä pitäisi luumun tuoksusta, enkä ostaisi tätä itsekään välttämättä toistamiseen. Hyvä kestoaika suihkugeelille!

RFSU Intim Daily Wash * -suihkugeeli herkälle iholle. Tämä oli mielestäni täysin hajuton eikä aiheuttanut itselleni mitään ärtymistä, oikein hyvä perustuote, saatavilla Eleveniltä näemmä myös muiden RFSU:n tuotteiden kanssa edullisena pakettina.


ikoo Dry Shampoo Foam -kuivashampoo, joka oli itseasiassa vaahtoa. Tuli mieleen muotovaahto, kuivumista sai odotella jotta hiuksia pääsi muotoilemaan. Tuli pannutettua, sillä ei ollut mieleen. En kokenut, että tällä olisi saanut siirrettyä hiusten pesuväliä samaan tapaan kuin Batistella.

Batiste XXL Volume Spray * -kuivashampoo, varma valinta. Tämä matkakokoinen tuote tuli nyt puristettua loppuun, jos saat tämän testerin niin tiedoksi, että se riittää koko pään raikastamiseen kahteen käyttökertaan. Itse laitan useampaan jakaukseen kevyet sivallukset jotta saan tuotteen parhaiten levitettyä. Ehdottomasti siis isompi koko, jos tykkää laittaa kokonaisvaltaisesti. Parhaita kuivashampoita.


Real Techniques Miracle Complexion Sponge * -meikkisieni, tätä kuvausta varten en sitten jaksanut tätä enää pestä, mutta palveli hyvin eikä vieläkään alkanut mistään suunnasta ns repeämään. Tuote oli ehkä sen verran imenyt meikkivoidetta itseensä, että se ei enää puhdistunut pesuissa. Onneksi uusi RT:n meikkisieni odottaa kaapissa!

L´Oréal True Match * -meikkivoide, sävyssä 1,5 Linen. Tämä meikkivoide yllätti, jos tykkään Lumenen CC-voiteesta paljon, niin tästä pidän enemmän. Tuote on ohut, kevyt ja peittävä. Sävyjä on paljon, tuote kestää pitkään käytössä. Saattaa olla, että tästä tulee mun uusi lemppari perustuote.

NYX Professional Matte Liquid Liner * -silmänrajauskynä, melko hyvä ja käytössä miellyttävä eyeliner. Tykkään ehkä enemmän siitä kynämallisesta Epic Ink Linerista, joten tätä ei varmaan tule heti hankittua uudestaan. Tällä saa kuitenkin tosi ohuita rajauksia joita sitten kynämäisellä mallilla ei saa niin helposti.

Lumene Essential Volume Mascara * -ripsiväri, tämä on ihan ok perusripsari, mutta kuivui nopeasti vaikka ei tullut edes käytettyä kovin usein. Itse välitän muista ripsiväreistä, joten tätä en ehkä hankkisi uudestaan. Sopii hyvin alle jos laittaa päälle ripset.

Sellaista tällä kertaa, kiitos, kun luit!

4 kommenttia:

  1. Cupuacu sokerikuorinta on ihanaa<3 NYX:n Matte Liquid Liner on myös mun kestosuosikki! Toi TBS:n Rich Plum ei jotenkin vedonnut muhun, mutta toisaalta luumuntuoksu jakaa mielipiteitä aika voimakkaasti :D Tän talven kausisarjoista se päärynäsarja oli mun ehdoton suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi luumutuoksu oli semmonen että siitä sai välillä kyllä palautetta x) Mutta tulikin vähän käytettyä pikana alta pois, päärynä ois pitänyt ottaa. Mutta nyt pääsin taas käyttämään ihanaa kaktuksen tuoksuista saippuaa!

      Poista
  2. Ikoon dryshampoo foam ei iskenyt kyllä muhunkaan ei sitten yhtään. Pari kertaa käytin ja lensi pullo roskiin. Ei auttanut mitenkään ja teki hiuksista inhottavan klimppisiä ja märät :(

    Tuo Aussien shampoo kuulostaa super mielenkiintoiselta ja jännä tuo pakkaus. Eipä ole tuollaisia pakkauksia turha usein tullut vastaan ja helpottaisi kyllä suihkussa kun ei tarvi korkkien kanssa pelleillä ja ravistella pulloa, että saan shampoon kaadettua pullon pohjalta toiseen päätyyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin halunnut tykätä tuosta ikoon tuotteesta, mutta en vaan tykännyt. Kyllä kun pullot tyhjenee, niin sit sitä odottaa ikusuuden että valuu pohjalle. Tässä se on aina pohjassa, kätevää ja helppoa! Harmi että taitaa toistaiseksi vain tässä tuotteessa olla tämä helppo ulostulo.

      Poista