Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 marraskuuta 2019

Loppuun käytetyt 2019 marraskuussa


Nyt käydään lävitse vähän viimeisintä kosmetiikkaa, joka on tullut tiensä päähän loka-marraskuun aikana. Tätä on kertynyt ihan kivasti, ja nyt pääsee sitten myös taas käyttämään uutta ja testaamaan, kun vanhat on saatu kaapeista pois pyörimästä.

Tässä on muutama minulle jo tuttu tuote, sekä pari sellaista joita kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Toivottavasti nyt joulukalenterin jälkeen maltan olla muutaman kuukauden ainakin tilaamatta mitään kauneusboksia, sillä niistäkin tulee aina kaikkea sellaista mikä välttämättä ei ole mieleen ja menee pidempään saada tuotteet käytettyä.

Päivitin myös ulkoasua vähän yksinkertaisempaan muotoon aiemmasta, jos pyörisi kivemmin puhelimissa.


L´oreal Elvital Dream Lenght 300 ml -shampoo: Hyvä ja riittoisa shampoo, muttei hurmannut minua niin kuin Fructis -sarjan tuotteet tuoksullaan. Ehdottomasti hyvä perussahmpoo, joka sopii normaaleille ja vahvoille hiuksille. Voisin ostaa kyllä uudestaan, eikä ole hinnalla pilattu, arvo noin 3,60 €.

Aussie Moist Miracle 250 ml -hoitoaine: Ostin tämän käyttöön, kun mun mukana kulkeva hoitoaine oli päässyt loppumaan. Tuote oli musta ihana ja tuoksui aivan karkilta, lisäksi hiukste jäivät puhtaan tuntuisiksi, eikä jäänyt sitä kovin vahamaista oloa hiuksiin suihkussa. Kuulin tutulta, että hän piti tosi saippuan tuoksuisina, mutta tämä Moist -sarja oli musta hyvän tuoksuinen, jos muutkin tuoksuvat samalta. Kelasin kokeilla joskus näitä lisää, tuotteen arvo oli noin 7,90 €.

Schwarzkopf Silver Micellar 250 ml -shampoo: Koin tavanomaisena hopeashampoona, mutta tuo hopeoiva-teho ei onneksi ollut kovin voimakas, niin tätä pystyi käyttämään hyvin sen jälkeen, kun hiuksista sai keltaisen sävyn taitettua. Kokeilen seuraavaksi toista saman valmistajan hopeashampoota. Tämän tuotteen arvo noin 16,90 €.

The Body Shop Satsuma 750ml -suihkusaippua: Heti jokaiselle vinkkinä, jos tykkäät että suihkusaippuan tuoksu joskus vaihtuu, älä osta tämmöstä hemmetin kokoista pumppupulloa käyttöösi. Jos tiedät jo, että tuoksu on hyvä ja pidät siitä, niin tämän jälkeen by all means. Itse ostin tämän sokkona joulun aleista vuosi sitten, luit oikein, käytin tätä saippuaa lähes kokonaisen vuoden! Tuotehan on äärimmäisen riittoisa ja pumppu annostelee kivasti, tuote itsessään ei ollut mielestäni ihanan kirpeän satsuman tuoksuinen kuten toivoin. Ehkä kokeilen seuraavan kerran jotakin muuta TBS:n suihkusaippuaa, ainakin cactus -sarja on mieleeni. Tämän ison pullon arvoa en löydä mutta 250 ml arvo 8,90 €.


Lumene Lähde Nordic Hydra 30ml -seerumi: Hyvä seerumi, joka levittyy kasvoille ja antaa kosteutusta reilusti. Käytin tätä kesällä meikin alla ja öisin, kun ei ole tarvetta paksulle rasvakerrokselle. Seerumit kuitenkin kuluvat mun käytössä melko nopeasti, joten en osaa sanoa oliko tuote riittoisa vai oliko hyvä, että pipetistä saa annosteltua tuotetta paljon kerralla. Tämä käytössä jo kolmannen kerran, tuotteen arvo noin 26,90 €.

Ultrasun Moisturising Face 5 ml -aurinkovoide: Tuote on monikäyttöinen voide, sopii päivävoiteeksi ja kasvorasvaksi suuren aurinkosuojan SPF30 puolesta. Halusin tämän vain pois kaapeista, joten käytin tämän yöaikaan pois vähitellen kasvoillani. En pitänyt, en ostaisi uudestaan. Täysikokoisen tuotteen, 50ml, arvo noin 20,95 €.

Ziaja Natural Olive Micellar Water 50 ml -miseliinivesi: En oikein tiedä, oliko tässä sitä "micellaria" mikä nyt on muodissa, mutta tuli käytettyä putsauksen jälkeisenä hoitona pois. En ole koskaan tottunut käyttämään kasvovesiä, mutta tuntui että tämä ei ollut iholleni ehkä sopiva? Täysikokoisen, 200 ml, arvo noin 6,95 €.

Ziaja Nourishing Body Lotion Cashmere 50 ml -vartalovoide: Perusvoide, muttei mitenkään liikuttava, sillä en muista oliko tuotteessa mitään erityistä mainittavaa. Normaalisti olen tyytyväinen Ziajan laatuun sekä tuotteisiin ja uskon hinta-laatusuuhteeseen tuotteessa, sillä täysikokoisen, 400 ml, arvo on 4,90 €.


Eyenlip Collagen Moisture Essence Mask -kangasnaamio: Tästä naamiosta piti muistaa, että tuote oli musta erityisen hyvä. Tuoksu oli ihana, mikä teki käytöstä mieluisaa, kun sitä pitää parikymmentä minuuttia kasvoilla. Eyenlipin tuotteet olivat muutenkin edullisia, mistä syystä ehdottomasti ostaisin näitä lisää. Arvo noin 2 € kappaleelta.

Down Tho The Pore Pore Strip -mustapäälappu: Tilasin aiemmin jotain vastaavia huokeaan hintaan ebaysta, mutta mulle ei edes oikeastaan tule mustapäitä mihinkään enää. Iho on hyvässä kunnossa, eli ei ole tarvetta. Kokeilin kuitenkin ja vähän nenän pielistä irtosi talia lappuun. Kahden kappaleen pakkauksen arvo 8,90 € Kicksillä.

Kicks Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask -kangasnaamio: Pidän Kicksin omamerkin huulipunista, huulikiilloista ja peitepuikosta. Nyt ostin kokeiluun kangasnaamion ja se oli myös yhtä hyvä kuin voin odottaa. Hinta oli tietysti paljon huokeampi, kuin missään muista kangasnaamioista. Ostaisin silloin tällöin, mutten säännöllisesti. Tuotteen arvo 5,90 € kappaleelta.

Garnier SkinActive Moisture Bomb Tissue Mask -kangasnaamio: Yksi helpoimmin saatavissa olevia edullisen pään kangasnaamioita, sillä näitä voi löytyä mistä vain hyvinvarustellusta vähittäiskaupasta. Ostan näitä aina vähän väliä, tuote on hyvä tehokosteutus kasvoille, arvoa tuotteella noin 3 € kappaleelta.

Kocostar Waffle Mask Ice Cream -kangasnaamio: Ostin tämän itselleni Viking XPRS:ltä, ja tämä olikin hauskaa vaihtelua. Kangasnaamio oli vohvelimainen ja paksu, ihanan tuntuinen. Ehkä vähän raskas kuitenkin, mutta pysyi kasvoilla sen parikymmentä minuuttia. Arvo noin 3,90 € kappaleelta.


Lumene Nordic Seduction -huulikiilto: Sain tämän aiemmin kauneusboksissa ja sain sen viimeinkin niin lähelle loppua, että lähtee veks. Tämä on sävyssä Summer. Pidän huulikiilloista, mutta tosi tahmaiset kiillot ei myöskään ole mieleen. Tämä oli sellainen supertahmainen, jäi hiukset kiinni vaikka kilometrin päästä. Tuotteella arvoa 14,90 € Lumenen sivuilla.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto: Myös tämä huulikiilto on tullut testerikoossa kauneusboksissa, sain tuotteen sävyssä Rose Shimmer. Pidin tämän huulikiillon applikaattorista todella paljon, se on siis vähän kuin pieni sieni jota hierotaan huulia vasten suoraan tuubista. Ostin tämän itselleni myös toisessa neutraalissa sävyssä. Arvo täysikokoiselle noin 22,90 €.

Biozell Super Strong Hairspray 100 ml -hiuslakka: Tämä oli ihan kiva kokeilu myös boksista, ja näitä on vielä yksi jäljellä sillä sain  yhden lahjoituksena toiselta tilaajalta. Tuote on perus ok, mutta tuoksu on voimakas. Tykkään hyväntuoksuisista lakoista, sillä lakka kuitenkin tuoksuu hiuksista koko päivän. Täysikokoisen 300 ml arvo on noin 5,90 €.

Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Hyvin löytyi loppuneita ja mukana monta mullekin tuttua tuotetta.

    Clarins huulikiillon sienimäisestä applikaattorista pidin itsekin. Se oli niin ihanan pehmeä että olisi voinut vaan jäädä hieromana huulia :D

    Eyenlip naamioista olen itse saanut erikoisen allergisen raktion ja olen palautteista lukenut että näin on käynyt monille muillekin. Mulla alkaa nimittäin naamio kirvellä ja kuumotella kasvoilla ihan älyytömästi ja iho tuntuu olevan ihan tulessa. Enää en näitä naamioita käytä, mutta kaksi kertaa piti kokeilla ja todeta ettei sovi minulle.

    Aussien karkin tuoksuinen hoitsikka kuulostaa just minulta :D Pitänee ostella joskus testiin. Ziajan tuotteissa on tosi hyvä hinta laatu suhde ja itse ainakin tykkäsin tuosta misellivedestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo clarinsin huulikiilto on rahalle vastinetta sen helppoudessa ja ihanuudessa. Noista eyenlipin naamioista mulle aivan uutta tietoa, mikä on hyvää tietoisuutta jos tulisikin joku reaktio itselleni. Pitää tutustua vähän incyyn, kun mulla taitaa vielä olla yksi käyttämättä.

      Poista
  2. Aussien tuotteista tykkään super paljon ja tuoksut niissä on aivan ihania. :) Eyenlipin sheet maskeille myös peukku ylös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pitää ostaa shampookin joskus kokeiluun kun nykyisiä saa käytettyä alta pois. Mutta on ihana tuoksu ainakin tässä tuotteessa mitä kokeilin!

      Poista
  3. Oi mikä määrä loppuneita sulla! Eyenlipin naamiot on superhyviä, suorastaan loistavia hintaansa nähden :) Mulla on ollut tollanen TBS:n 750 ml kokoinen suihkugeeli mangontuoksuisena yli vuoden jo käytössä :D Käytän siis samaan aikaan useita eri suihkugeelejä ja mango on yksi suosikkini TBS:ltä, mutta joo on toi munkin mielestä vähän liian suuri. Isommassa perheessä tollanen toimii varmaan hyvin, jos kaikki tai edes suurin osa käyttää samaa suihkugeeliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä mullakin on ollut muita saippuoita käytössä, sillä tuoksuun vähän turtuu eikä se ollut niin kiva. Treaclemoonin inkivääri oli esimerkiksi paljon kivemman tuiksuinen suihkusaippua. Vaihtuvuus on noissa kiva, mutta näitä TBSn tuotteita on kiva käyttää kyllä kun ovat melko riittoisia.

      Poista
  4. Kerrankin paljon tuttuja :) Aussien tuotteet on ihan loistavia ja Ziajaa on käytetty täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tässä oli paljon hyvää peruskosmea kyllä nyt mukana. Kun niin moni kehunut nyt tätä aussieta kuitenkin on varmasti saatava joitain muitakin kokeiluun tämän lisäksi!

      Poista